Tidningen Ridsport

 1. Den 23-åriga shetlandsponnyn Molly försvann från sin hage på Vikbolandet i förra veckan och var på rymmen under flera dagar. Nu berättar hennes ägare att ponnyn hittats död.
 2. RIDSPORT+ Hoppningens förbundskapten Henrik Ankarcrona och hoppningens träningsambassadör, Ann Catrin ”Ancan” Carlsson spanade in tävlingarna på Sundbyholm, Eskilstuna. - Jättekul att tävlingarna är igång igen. Så roligt att träffa ryttarna, kommenterade ledningsduon.
 3. I våras stängdes EM-medaljören Nadja Peter Steiner av i två år efter att en av hennes hästar testat positivt för en förbjuden substans. Nu hävs avstängningen då det ska vara bevisat att det är urinen från en chaufför som ligger bakom testresultatet.
 4. RIDSPORT+ Det riktigt lyser om Malin Baryard Johnsson och hennes H&M Indiana. En seger och en andraplats vid nationella hoppningarna på Sundbyholm, Eskilstuna, i båda 145-hoppningarna. "Båda Indiana och jag tycker att det är kul att vara igång igen", sa Malin när hon hämtade sina priser.
 5. RIDSPORT+ Therese Viklund och Viscera slog till och vann en nationell trestjärnig klass i sin årsdebut brittiska Barbury. "Hon älskar verkligen att gå fälttävlan," säger ryttaren om det 12-åriga stoet som numera är enögd.
 6. Tre ridskolor har gjort samma bedömning. Hästen Otto är farlig för deras elever. Trots det har en hästhandlare sålt honom gång på gång, och tycker att han är frisk nog att säljas igen. Detta visar en granskning som Sydsvenskan har gjort.
 7. Tillverkaren och återförsäljaren av det flugmedel som innehåller den förbjudna substansen cederolja meddelar nu hur de kommer att hantera sin produkt.
 8. RIDSPORT+ Vad har sociala mediers utveckling inneburit för nyföretagare och företagare? Ridsport pratar om företag och digitaliseringen med Malin Påhls Hansson, näringspolitisk expert på Företagarna.
 9. RIDSPORT+ Poetic Justice befäster sin ställning som den svenska ponnyavelns genom tiderna bästa förärvare. Samtidigt blir det allt tydligare att yngre hingstar får för 
få avkommor för att bedömas med säkerhet. Här hittar du Ridsports unika sammanställning över ponnyhingstarnas förärvning.
 10. En man som var inblandad i frontalkrocken mellan en personbil och en personbil med hästtransport i Skåne på lördagen, har dött av sina skador.
 11. En lönebidragsanställning kan aldrig likställas med en vanlig anställning - trots det vittnar alltför många om en verklighet långt ifrån den ursprungliga intentionen med anställningsformen. Ridsports webbchef Lina Nydahl berättar om granskningen av arbetssituationen för anställda med lönebidrag som Ridsport har gjort och som börjar publiceras under måndagen.
 12. Det blir varken lag-SM eller internationella tävlingar som planerat på Strömsholm i september. Detta på grund av restriktionerna kring coronasmittan. Däremot planeras fortfarande för ett Breeders.
 13. RIDSPORT+ Beridaren och Ridsports tidigare bloggare Louise "Loi" Lindström är tillbaka i Sverige igen efter ett år på välrenommerade Gestüt Bonhomme i Tyskland. I den här intervjun berättar hon om sitt beslut och sina framtidsplaner.
 14. Nu är det klart vilka platser teamet som väljer ut föl till SWB:s elitfölauktion besöker i början av augusti. Här finns hela listan.